Horoscopul saptamanii 8-14 mai 2017

0 Flares 0 Flares ×

Horoscopul saptamanii 8-14 mai 2017, Berbec:

Luna Plina din data de 10 interconecteaza casele cunoasterii din horoscopul vostru general, indiciu cum ca parerile celorlalti va poate ajuta sa va dati seama care sunt aspectele personalitatii voastre la care ati mai putea lucra. Nu va temeti de critici pentru ca va pot ajuta sa va gasiti mai usor calea catre adevaratul vostru potential.

Horoscopul saptamanii 8-14 mai 2017, Taur:

Luna Plina din 10 se manifesta plenar in casa finantelor si a bunurilor castigate prin munca proprie, semn cum ca sansele de a va rotunji veniturile si/sau valorifica economiile de care ati beneficiat in ultima perioada s-ar putea fructifica mai repede decat v-ati astepta. Trebuie doar sa perseverati, astfel incat sa fiti siguri/e ca ati profitat la maxim de ceea ce va ofereau.

Horoscopul saptamanii 8-14 mai 2017, Gemeni:

Luna Plina din ziua de 10 se manifesta plenar tocmai in casa vitalitatii din horoscopul vostru general, fapt pentru care nivelul vostru de energie poate creste semnificativ. Acest fenomen vine insa la pachet cu responsabilitatea de a va directiona fortele catre un scop clar. In caz contrar, s-ar putea sa le risipiti si sa nu realizati nimic deosebit. Incercati sa fiti echilibrati/te si sa nu va epuizati.

Horoscopul saptamanii 8-14 mai 2017, Rac:

Luna Plina din data de 10 se manifesta plenar in casa subconstientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care ati putea fi tentati/te sa va construiti in minte tot felul de scenarii ireale. Incercati sa faceti in asa fel incat sa nu le cultivati prea mult. Altfel, puteti ajunge sa va pierdeti prea mult din timp gandindu-va la lucruri care nu sunt reale.

Horoscopul saptamanii 8-14 mai 2017, Leu:

Luna Plina din data de 10 se manifesta plenar in casa planurilor de viitor si a proiectelor de grup din horoscopul vostru general, semn cum ca ar trebui sa va concentrati asupra lor saptamana aceasta. Cautati persoane dispuse sa investeasca timp, energie sau bani intr-o idee de afaceri in care credeti cu adevarat. Aveti mare grija insa cu cine va asociati.

Horoscopul saptamanii 8-14 mai 2017, Fecioara:

Luna Plina din 10 se manifesta plenar si in casa opusa pe cercul zodiacal, adica in cea a familiei, semn cum ca nu o sa va plictisiti nici printre cei dragi ai casei. Se intrevad asadar vreo doua saptamani in care atentia voastra ar trebui sa se indrepte catre ambele domenii de viata, mai ales daca nu va doriti reprosuri din nicio directie. Trebuie doar sa va organizati timpul cu atentie.

Continuarea o gasiti aici: horoscop-urania.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.