Horoscopul saptamanii 5-11 iunie 2017

0 Flares 0 Flares ×

Horoscopul saptamanii 5-11 iunie 2017, Berbec:

Luna Plina din data de 9 se manifesta plenar in casa filozofiei de viata din horoscopul vostru general, semn cum ca evenimentele care au avut loc in viata voastra in ultima perioada au produs anumite schimbari in sistemul vostru de principii, valori si credinte. Tot ceea ce va ramane acum este sa reflectati la ele si sa va ganditi cum v-ati putea folosi productiv de acestea in viitorul apropiat.

Horoscopul saptamanii 5-11 iunie 2017, Taur:

Luna Plina din ziua de 9 se manifesta plenar in casa transformarilor din horoscopul vostru general, semn cum ca urmatoarele doua saptamani ar putea aduce evenimente cu impact emotional suficient de puternic incat sa va scoata din zona voastra de confort. Cu cat va dati seama mai devreme ca sunt menite sa va arate cat de puternici/e sunteti, cu atat le veti depasi mai usor urmarile.

Horoscopul saptamanii 5-11 iunie 2017, Gemeni:

Cu toate ca Luna Plina din 9 se manifesta plenar in casa opusa pe cercul zodiacal, energiile sale se vor face negresit simtite si la nivelul gradului de energie de care va veti bucura zilele acestea. Ganditi-va doar ca va trebui sa le directionati suficient de bine incat sa nu le risipiti fara a realiza nimic important. In caz contrar, nu veti reusi decat sa va epuizati fara niciun rost.

Horoscopul saptamanii 5-11 iunie 2017, Rac:

Luna Plina din data de 9 se manifesta plenar in casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca in urmatoarele doua saptamani ar fi indicat sa nu va implicati in activitati cu risc crescut de accidentare. Neindemanarea voastra ar putea sa va creeze probleme. La fel, ar fi de dorit sa nu exagerati cu mancarurile nesanatoase. Ficatului vostru s-ar putea sa nu-i priasca acest tratament.

Horoscopul saptamanii 5-11 iunie 2017, Leu:

In zilele de 10 si 11 iunie, Luna se misca prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, ceea ce inseamna ca in acest weekend ar fi bine sa mizati mai mult pe relaxare si mai putin pe odihna activa. Altfel, este posibil ca organismul vostru sa nu va poata sustine dorinta de a va implica in activitati care va solicita prea mult din punct de vedere fizic. Nu este momentul sa trageti de voi.

Horoscopul saptamanii 5-11 iunie 2017, Fecioara:

Luna Plina din ziua de 9 isi rasfrange influenta asupra casei familiei din horoscopul vostru general, indiciu cum ca nu veti duce lipsa de evenimente importante pe acest plan. Important este insa cum le manageriati, astfel incat sa nu existe pericolul sa duca la o destabilizare in raport cu persoanele dragi. Incercati sa dati dovada de intelegere fata de ei/ele, chiar daca nu reusiti sa cadeti mereu de acord.

Continuarea o gasiti aici: horoscop 5-11 iunie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.