Horoscopul saptamanii 29 mai – 4 iunie 2017

0 Flares 0 Flares ×

Horoscopul saptamanii 29 mai – 4 iunie 2017, Berbec:

In intervalul 31 mai – 2 iunie, Luna se misca prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca acest aspect ar trebui sa va preocupe mai mult la mijlocul acestei saptamani. Pentru ca totul sa se desfasoare fara dificultati, ar fi bine ca macar atunci sa aveti un program de masa si somn corect. Altfel, s-ar putea ca lucrurile sa ia o intorsatura mai neplacuta.

Horoscopul saptamanii 29 mai – 4 iunie 2017, Taur:

Din cate se pare, zilele de 29 mai si 4 iunie vin pentru voi la pachet cu cheltuieli nu usor de suportat. Ideea ar fi sa faceti in asa fel incat sa va propuneti sa nu depasiti limitele unei sume fixe. In caz contrar, s-ar putea ca bugetul vostru sa fie serios afectat. Incercati sa evitati magazinele care comercializeaza produse pe care nu vi le permiteti momentan. Nu exagerati!

Horoscopul saptamanii 29 mai – 4 iunie 2017, Gemeni:

In jurul sau in cursul zilei de 31 mai, ati putea trece prin anumite evenimente cu impact emotional destul de puternic, fapt pentru care s-ar putea ca echilibrul vostru sufletesc sa fie destul de incercat la mijlocul acestei saptamani. Din cate se pare, veti trece cu succes peste ele, dar doar daca intelegeti la timp ca aceste provocari sunt menite sa va demonstreze ca sunteti mai tari decat credeti.

Horoscopul saptamanii 29 mai – 4 iunie 2017, Rac:

In zilele de 3 si 4 iunie, Luna tranziteaza casa familiei din horoscopul vostru general, ceea ce inseamna ca se anunta un sfarsit de saptamana pe care ar fi indicat sa-l dedicati familiei. In acest fel, va puteti revansa cu succes pentru momentele importante pe care le-ati pierdut in restul zilelor cand ati fost prea ocupati/te sa le acordati atentia pe care o merita. Compania lor va va binedispune.

Horoscopul saptamanii 29 mai – 4 iunie 2017, Leu:

In intervalul 31 mai – 2 iunie, Luna se misca prin casa banilor si a bunurilor castigate prin munca proprie, fapt pentru care este posibil ca la mijlocul acestei saptamani sa va rasara in cale ocazii de a va mari veniturile si/sau valorifica economiile realizate pana acum. Deschideti asadar larg ochii pentru a nu le ocoli atunci cand apar in viata voastra. Depinde doar de voi.

Horoscopul saptamanii 29 mai – 4 iunie 2017, Fecioara:

In zilele de 29 si 30 mai, Luna tranziteaza casa subconstientului din horoscopul vostru general, semn cum ca s-ar putea sa va nemultumeasca atat eventualitatea in care primiti atentie, cat si cea in care nu vi se acorda suficienta. Poate ca daca v-ati baza mai putin pe altii sa va ofere confirmari si validari, situatia ar sta cu totul diferit.

Continuarea o gasiti aici: horoscop 29 mai – 4 iunie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.