Horoscopul saptamanii 24-30 aprilie 2017

0 Flares 0 Flares ×

Horoscopul saptamanii 24-30 aprilie 2017, Berbec:

Din 28 aprilie, nivelul vostru de energie ar putea creste mult. S-ar parea ca intrarea lui Venus in zodia nasterii Berbec va va aduce un plus de vigoare, dar ar fi bine sa va folositi de ea in mod intelept. Altfel, exista posibilitatea sa va epuizati prea mult, supraapreciindu-va capacitatea de a face fata la efort. Tine doar de voi sa va restabiliti echilibrul.

Horoscopul saptamanii 24-30 aprilie 2017, Taur:

Luna Noua din 26 aprilie se desavarseste tocmai in casa vitalitatii din horoscopul vostru general, semn cum ca debuteaza o perioada de doua saptamani in care veti fi cu bateriile incarcate la maximum. Va simtiti bine in general, acest lucru se vede, iar starea voastra de spirit coincide cu felul optimist in care vedeti lumea. Incercati sa cultivati aceasta stare pentru cat mai mult timp posibil!

Horoscopul saptamanii 24-30 aprilie 2017, Gemeni:

Ar fi bine ca in urmatoarele doua saptamani sa nu va implicati in intrigi si nici sa nu duceti mai departe zvonuri. Aceste lucruri se pot intoarce mai devreme sau mai tarziu impotriva voastra. Aveti sansa de a cunoaste persoane noi care aduc un suflu proaspat in viata voastra sau care rezoneaza cu idealurile si valorile in care credeti voi.

Horoscopul saptamanii 24-30 aprilie 2017, Rac:

In zilele de 28 si 29 aprilie, Luna tranziteaza casa subconstientului din horoscopul vostru general, semn cum ca ati putea concepe in minte tot felul de scenarii care mai de care mai fanteziste. Pentru a nu va risipi energia cultivandu-le, este important sa le alungati rapid din gandul vostru. Cu siguranta aveti alte lucruri mai importante pe care ati putea sa va axati zilele acestea.

Horoscopul saptamanii 24-30 aprilie 2017, Leu:

Ziua de 30 aprilie se distinge prin intrarea Lunii in casa subconstientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care este posibil sa nu terminati sfarsitul lunii intr-o nota prea pozitiva. Cel mai probabil, ultima zi a acestei luni va surprinde mai sensibili/e decat de obicei, predispusi/se sa luati lucrurile prea personal sau sa dramatizati ceea ce vi se intampla. Faceti in asa fel incat sa puteti privi lumea din alt unghi!

Horoscopul saptamanii 24-30 aprilie 2017, Fecioara:

Luna Noua din data de 26 se formeaza tocmai in casa filozofiei voastre de viata, semn cum ca in saptamanile urmatoare vor avea loc evenimente care va provoaca sa aduceti unele schimbari mult asteptate sistemului vostru de valori, principii si credinte. Oricare ar fi acestea, luati aminte ca veti avea mult de castigat daca stiti cand trebuie sa fiti consecventi/te si cand flexibili/e.

Continuarea o gasiti aici: horoscop 24-30 aprilie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.