Horoscopul saptamanii 22-28 mai 2017

0 Flares 0 Flares ×

Horoscopul saptamanii 22-28 mai 2017, Berbec:

In data de 25 se perfecteaza Luna Noua din Gemeni, semn cum ca debuteaza o perioada de doua saptamani in care persoanele de langa voi pot detine cheia apropierii voastre de adevaratul vostru potential. Daca le cereti sfaturi si indrumare pe ce directie sa mergeti, mai mult ca sigur va vor oferi sfaturi avizate care va vor ajuta sa va dezvoltati mult la nivel personal.

Horoscopul saptamanii 22-28 mai 2017, Taur:

Incepeti saptamana destul de tensionati/te, fara un motiv bine intemeiat, poate din cauza faptului ca Luna se mai afla in casa subconstientului din horoscopul vostru general. In concluzie, v-ar putea sari tandara la cel mai mic stimul, ceea ce poate duce la multe regrete tardive. Incercati sa nu agitati apele inainte de a trece totul prin filtrul ratiunii.

Horoscopul saptamanii 22-28 mai 2017, Gemeni:

Luna Noua din data de 25 se desavarseste tocmai in casa vitalitatii din horoscopul vostru general, fapt pentru care este posibil sa urmeze cel putin doua saptamani in care nivelul vostru de energie este mai ridicat decat de obicei. Insa, incercati sa nu exagerati prea mult, programandu-va activitati solicitante. Este importanta si odihna.

Horoscopul saptamanii 22-28 mai 2017, Rac:

Luna Noua din ziua de 25 se desavarseste tocmai in casa subconstientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care este posibil ca mintea voastra sa fie mai activa ca oricand. Cel mai probabil, se va preocupa de crearea unor scenarii ireale care s-ar putea sa va afecteze echilibrul emotional. V-ar fi mai bine daca ati investi acea energie in cu totul alte lucruri.

Horoscopul saptamanii 22-28 mai 2017, Leu:

In zilele de 26 si 27 mai, Luna se perinda prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, fapt care poate duce la o exacerbare a sensibilitatii de care dati dovada. Daca va doriti ca echilibrul vostru mental sa ramana intact, faceti in asa fel incat sa evitati situatiile care v-ar putea afecta prea mult sufleteste. Nu luati lucrurile prea personal, dramatizandu-le exagerat.

Horoscopul saptamanii 22-28 mai 2017, Fecioara:

Luna Noua din data de 25 se formeaza tocmai in casa carierei din horoscopul vostru general, indiciu cum ca puteti inregistra progrese importante din punct de vedere profesional in urmatoarele doua saptamani. Ar fi bine sa profitati de orice sansa apare sau macar sa le luati in calcul pe cele care par ca merita cu adevarat. Veti vedea ca beneficiile unei astfel de atitudini vor aparea.

Continuarea o gasiti aici: horoscop 22-28 mai 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.