Horoscopul saptamanii 15-21 mai 2017

0 Flares 0 Flares ×

Horoscopul saptamanii 15-21 mai 2017, Berbec:

In zilele de 19 si 20 mai, Luna tranziteaza casa subconstientului din horoscopul vostru general, indiciu cum ca ati putea sa va simtiti putin letargici/e si fara energie. Din acest motiv, ar fi ideal ca in zilele de 20 si 21 sa nu va propuneti sa intreprindeti activitati care va obosesc. In caz contrar, este posibil sa nu va puteti tine de ele si sa primiti reprosuri de la ceilalti.

Horoscopul saptamanii 15-21 mai 2017, Taur:

In data de 21 mai, Luna se opreste in casa subconstientului din horoscopul vostru general, semn cum ca ati putea fi ceva mai reactivi/e decat de obicei, gata sa izbucniti la cel mai mic stimul. Ar fi bine sa nu va lasati tulburati/te de acesti factori declansatori. Altfel, ati putea spune sau face lucruri care nu va caracterizeaza si pe care ati putea ajunge sa le regretati mai incolo.

Horoscopul saptamanii 15-21 mai 2017, Gemeni:

Din data de 16 incolo, Mercur tranziteaza casa subconstientului din horoscopul vostru general, putand sa va imprime niste tipare de gandire constrangatoare care nu va permit sa vedeti situatia in care va aflati din mai multe perspective. In concluzie, ati putea avea multe de pierdut, deci dati-va silinta, pe cat puteti, sa ramaneti flexibili/e, adaptandu-va la orice circumstanta care vi se infatiseaza in aceste zile.

Horoscopul saptamanii 15-21 mai 2017, Rac:

In intervalul 16-18 mai, Luna se perinda prin casa banilor si a bunurilor castigate prin intermediul colaborarii cu terte persoane, semn cum ca veniturile voastre de saptamana aceasta ar putea veni predominant din aceasta directie. Incercati totusi sa ramaneti transparenti/te cu ei pe acest plan, cu atat mai mult daca a existat un dialog in trecut legat de profitul care i-a revenit fiecaruia/eia dintre voi.

Horoscopul saptamanii 15-21 mai 2017, Leu:

Ziua de 15 surprinde Luna in casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca ati putea incepe saptamana cu dureri articulare destul de puternice. Daca astfel de afectiuni figureaza in istoricul vostru medical, ar fi bine sa luati masuri preventive pentru a le face fata in viitor. Altfel, s-ar putea sa va impiedice sa va tineti de programul pe care vi l-ati propus in aceste zile.

Horoscopul saptamanii 15-21 mai 2017, Fecioara:

In intervalul 16-18 mai, Luna se perinda prin casa sanatatii din horoscopul vostru general, fapt pentru care nu este exclus sa intampinati unele incercari pe acest plan. Asa se face, de exemplu, ca ati putea sa va confruntati cu dureri ale membrelor inferioare, cel mai probabil pentru ca nu acordati suficient timp odihnei sau nu faceti destul sport. Oricare ar fi motivul, trebuie sa aveti mai multa grija de voi.

Continuarea o gasiti aici: horoscop 15-21 mai 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.