Horoscopul saptamanii 12-18 iunie 2017

0 Flares 0 Flares ×

Horoscopul saptamanii 12-18 iunie 2017, Berbec:

In intervalul 12-14 iunie, Luna se perinda prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, ceea ce inseamna ca este posibil sa incepeti saptamana cu stangul, in sensul ca nivelul de energie de care dispuneti perioada aceasta este unul mai scazut decat de obicei. Intoarceti situatia in beneficiul vostru si axati-va pe introspectie si meditatie. V-ar prinde bine sa priviti inauntrul vostru zilele acestea.

Horoscopul saptamanii 12-18 iunie 2017, Taur:

In zilele de 15 si 16 iunie, Luna se misca prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, indiciu cum ca s-ar putea sa fiti mai reactivi/e decat de obicei. Asa se face, de exemplu, ca ati putea ajunge sa va iesiti din pepeni de la cel mai nesemnificativ impuls. Se intrevede asadar un mijloc de saptamana in care ar fi bine sa evitati situatiile tensionate si persoanele negative. In caz contrar, puteti exagera mult.

Horoscopul saptamanii 12-18 iunie 2017, Gemeni:

In weekend, Luna tranziteaza casa subconstientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care este posibil sa fiti destul de inflexibili/e si refractari/e la schimbare cu ocazia acestui sfarsit de saptamana. Iata asadar un moment favorabil sa evitati situatiile in care s-ar dori de la voi sa dati dovada de spontaneitate si o minte deschisa. Faceti ceva ce va creeaza placere.

Horoscopul saptamanii 12-18 iunie 2017, Rac:

In intervalul 12-14 iunie, Luna se misca prin casa filozofiei de viata din horoscopul vostru general, semn cum ca in prima parte a saptamanii ar fi de dorit sa va evaluati sistemul de valori, principii si credinte dupa care va ghidati in viata. Poate ca ati trecut in ultima perioada prin momente care v-au invatat anumite lectii de viata si bine ar fi sa le incorporati in crezul vostru.

Horoscopul saptamanii 12-18 iunie 2017, Leu:

In intervalul 12-14 iunie, Luna se perinda prin casa finantelor si a bunurilor detinute si/sau castigate in colaborare cu terte persoane, ceea ce inseamna ca profiturile semnificative ale acestei saptamani vor iesi din astfel de parteneriate. Luati aminte totusi ca daca nu exista o transparenta totala intre voi si asociatii/tele vostri/astre, s-ar putea ca lucrurile sa ia o intorsatura nu tocmai placuta. Fiti sinceri/e cu totul.

Horoscopul saptamanii 12-18 iunie 2017, Fecioara:

In perioada 12-14 iunie, Luna tranziteaza casa cuplului din horoscopul vostru general, semn cum ca ar trebui sa va faceti putin timp pentru voi si partener/a de cuplu in prima parte a saptamanii. Poate reusiti sa faceti tot posibilul incat sa ramaneti singuri macar cateva ore pentru a va bucura si mai mult unul de compania celuilalt. Trebuie sa va acordati astfel de momente din cand in cand.

Continuarea o gasiti aici: horoscop 12-18 iunie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.