Horoscopul saptamanii 1-7 mai 2017

0 Flares 0 Flares ×

Horoscopul saptamanii 1-7 mai 2017, Berbec:

In zilele de 4 si 5 mai, Luna se perinda prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca atunci ar fi de dorit sa acordati o atentie sporita organismului vostru. Respectati un orar al meselor strict si dormiti devreme. Ar fi bine sa fiti ceva mai rigurosi/ase cu voi insiva/seva. Chiar si asa, nu va impuneti un stil de viata si alimentatie aspru.

Horoscopul saptamanii 1-7 mai 2017, Taur:

In zilele de 6 si 7 mai, Luna se va afla in casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca sfarsitul acestei saptamani v-ar putea surprinde fara energie. Din acest motiv, aveti grija ca in weekend sa nu va extenuati si mai mult! Dedicati-va asadar timpul doar angajamentelor sociale importante si in rest incercati sa faceti ceva relaxant.

Horoscopul saptamanii 1-7 mai 2017, Gemeni:

Zilele de 2 si 3 sunt favorabile intalnirilor cu prietenii/ele din copilarie, vecinii/ele sau rudele de origine, deci daca aveti putin timp liber, invitati-i la o cafea sau cel putin dati-le un telefon. In zilele de 4 si 5, ar fi bine sa va faceti putin timp pentru parinti, mai ales daca nu ati mentinut un contact stabil de curand. Zilele de 6 si 7 ar fi indicat sa le rezervati persoanei iubite.

Horoscopul saptamanii 1-7 mai 2017, Rac:

In data de 3 mai, Mercur va reia mersul direct prin casa carierei din horoscopul vostru general, semn cum ca atmosfera dintre voi si sefi/e s-ar putea schimba in bine, veste cu atat mai buna cu cat unii/ele persoane nascute in acest semn au avut parte de frictiuni cu acestia/stea in ultima vreme. Parca va este mai usor de atunci incolo sa vedeti ceva bun in argumentele interlocutorului.

Horoscopul saptamanii 1-7 mai 2017, Leu:

In prima zi a acestei saptamani, Luna se mai afla inca in casa subconstientului din horoscopul vostru general, ceea ce ar putea semnala faptul ca sunteti destul de sensibili/e si tindeti sa luati lucrurile personal. Lucrurile se schimba in zilele de 2 si 3 cand aceasta se muta in zodia nasterii voastre, tranzit care aduce o contributie binevenita la nivelul vostru de energie. Asa se face ca va simtiti mai bine in pielea voastra atunci.

Horoscopul saptamanii 1-7 mai 2017, Fecioara:

In zilele de 2 si 3 mai, Luna tranziteaza casa subconstientului din horoscopul vostru general, indiciu cum ca ati putea fi mai inclinati/te decat de obicei catre irascibilitate. Incercati sa nu va lezati prea tare atunci cand nu vi se ofera admiratia si atentia pe care le meritati; sigur exista motive intemeiate pentru care cei/le din jurul vostru sunt mai preocupati/te de alte lucruri decat acestea.

Continuarea o gasiti aici: horoscop 1-7 mai 2017

Un răspuns la “Horoscopul saptamanii 1-7 mai 2017

  1. Dana
    30/04/2017 at 22:27

    Super!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.