Horoscopul lunii septembrie 2013

0 Flares 0 Flares ×

Berbec:

Probabil ca in septembrie ai aspiratii si exigente atat de inalte, incat stradaniile si perseverarile incapatanate sunt sportul lunii. Nici tu nu te intelegi prea bine, iar faptul ca miza este foarte ambitioasa si atarna greu nu face decat sa puna suplimentar presiune pe tine. Din fericire, stii in septembrie cum sa pui problema si esti un vorbitor foarte iscusit, capabil de a debloca tensiunile prin cateva vorbe cu miez, cu sens si intelepciune.

Taur:

Daca esti nascut sub semnul Taurului, trebuie sa te ocupi de sanatatea ta mai mult in septembrie. Te afli dupa o perioada cu emotii multiple, insa in septembrie poti simti armonie in relatiile tale. Daca esti singur este o posibilitate nemaipomenita de a intalni pe cineva dupa data de 23. Vei avea de lucru in aceasta relatie si lasa lucrurile sa evolueze. Nu te astepta la minuni de la inceput. In viata sociala iti vei atinge culmea. Vei fi popular in compania altor persoane. Finantele tale nu sunt rele, insa este timpul sa le reevaluezi. Nu te avanta in mari cheltuieli in aceasta luna. Gandeste-te de doua ori inainte.

Gemeni:

Intr-o luna ca aceasta s-ar parea ca intelegi ca iubirea nu trebuie traita obsesiv, ca nu e benefic sa te intoxici de prezenta celuilalt secunda de secunda. Reusesti probabil sa-ti exprimi afectiunea fata de persoana iubita intr-un mod linistit, asezat si cumpatat, sa convietuiesti in cuplu fara suspiciuni sau gelozii imaginate. Poti avea sentimentul ca mare parte din ceea ce oferi ti se intoarce insutit.

Rac:

In luna septembrie s-ar putea crea conditiile necesare pentru ca o relatie sentimentala, care dadea semne de oboseala si uzura, sa sufere transformari de baza ori sa se rupa. E posibil sa realizezi ca dezvoltasei o dependenta emotionala fata de partener, care-ti bloca evolutia proprie. Poate fi necesar sa accepti o critica indreptatita din partea parintilor. Starea buna de sanatate te poate incuraja sa iei parte la activitati ceva mai energice.

Leu:

In luna septembrie pot veni sugestii, propuneri de afaceri din cele mai neasteptate directii, poti da curs unor dialoguri in care se pun in discutie avantaje materiale destul de substantiale. Ori poti sa-ti asumi un risc masurat intr-un demers ce se vrea profitabil financiar, sa ai initiativa si sa intreprinzi acte care sa se lase cu castiguri banesti. Altfel, gusti probabil si satisfactii sentimentale, incetand a mai rezista unor tentatii de seductie.

Fecioara:

Este de asteptat sa manifesti in luna septembrie mai multa bunavointa si intelegere fata de cei apropiati. Reusesti probabil sa-i consolezi intr-o problema de suflet, tot asa cum e posibil sa fii consolat si ingrijit la randul tau de catre ei. Te bucuri probabil de o buna forma fizica cat si de o ampla capacitate de a munci si trudi, de a te indarji sa duci la bun sfarsit o sarcina care iti este incredintata.

Balanta:

E posibil ca in luna septembrie sa fii perceput de catre membrii familiei destul de intolerant si resentimentar, recalcitrant. Dincolo de conversatiile care s-ar putea inscrie inca in parametrii optimi ai bunei-cuviinte, ai politetii si bunelor maniere, s-ar parea ca nu pierzi foarte multe ocazii de a-i sanctiona pe aceia dintre cei apropiati tie care se abat de la linia ta de gandire si actiune.

Scorpion:

S-ar zice ca in septembrie pescuiesti cam in ape tulburi cand vine vorba de bani. E probabil o luna de scadenta, cu plati destul de mari, care nu mai pot fi evitate. In plan sentimental s-ar zice ca nu prea stii sa raspunzi la ceea ce se asteapta de la tine, esti oarecum indiferent si detasat de sentimentele altora. Legatura cu parintii poate reveni la normalitate, se respecta fara efort anumite tabieturi de casa, un ritm de viata comod.

Sagetator:

In luna septembrie, stabilitatea emotionala vine din interior, prin urmare renunta la situatiile in care nu detii controlul. Se iveste o noua oportunitate de a-ti extinde veniturile, prin urmare analizeaza totul cu atentie pentru a lua in zilele ce urmeaza o decizie finala. Risti, din neatentie, sa divulgi anumite informatii private. Nu fi timid atunci cand este vorba de promovarea propriilor interese.

Capricorn:

Mediul profesional se anunta in luna septembrie destul de aglomerat si complicat. S-ar zice ca esti irascibil si nu agreezi deloc amestecul colegilor in treburile tale, nici obiectiile, nici ironiile rautacioase sau critica la adresa muncii pe care o depui. Din fericire, daca dai urmare acelor sentimente de afinitate afectiva pe care le simti fata de cei din colectiv, mare parte din conflicte se pot aplana la momentul oportun.

Varsator:

Poti constata in luna septembrie cu nemultumire ca datele problemei intr-o chestiune de bani se tot schimba in functie de interesele celor implicati. O astfel de instabilitate si imprevizibilitate ar putea sa te nelinisteasca, sa-ti aduca grija zilei de maine. Exista insa o lege a compensatiilor care functioneaza si in cazul tau: in plan sentimental, aflat sub vraja misterioasa a unei persoane de s#x opus, poti avea castig de cauza.

Pesti:

Probabil traiesti intens social in luna septembrie si te invarti printre prieteni, insa legaturile de ordin afectiv curg monoton si cad in planul al doilea. Ironiile, mai virulente ori fine si subtile, nu deranjeaza si nici nu irita. Fineturile verbale, persiflarile si umorul de calitate poate colora atmosfera de familie. O posibila stare de slabiciune fizica ar putea disparea in mod miraculos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.