Horoscopul lunii noiembrie 2016

0 Flares 0 Flares ×

Horoscopul lunii noiembrie 2016, Berbec:

Zilele de 4, 5 si 6 pot veni la pachet cu experiente din care veti invata sa va orientati mai bine in viata. Din data de 9 incolo, ritmul in care vor evolua proiectele de grup si planurile voastre de viitor se mareste considerabil. Incepand cu data de 12, aveti parca mai multa trecere in fata superiorilor. De asemenea, sunt avantajate studiile si calatoriile in interes de serviciu.

Zilele de 18 si 19 va pot declansa anumite crize existentiale. Daca aveti in gand sa purtati negocieri cu oameni care provin dintr-o alta cultura sau religie, ar fi bine sa nu o faceti in zilele de 22, 23, 24 si 25.

Aveti grija cum va gestionati relatiile cu persoanele autoritare din viata voastra din data de 24 pana in data de 26. Se prea poate ca raportul de forte sa nu va fie deloc prielnic. Acest semnal este valabil si din data de 28 incolo, dar vestea buna este ca daca va cautati finantatori pentru o idee de afaceri sau vreti sa dezvoltati ceva cu anumiti amici, puteti avea sanse de reusita dupa data de 29.

Horoscopul lunii noiembrie 2016, Taur:

Ar fi bine sa profitati de forta fizica si interioara cu care va inzestreaza astrele in zilele de 4, 5 si 6 noiembrie, discutand problemele pe care nu ati avut curajul sa le puneti pe tapet sau achitandu-va de unele sarcini extenuante. Incepand cu data de 9 noiembrie, vi se imprima entuziasmul de a face progrese mari in planul carierei. Din data de 12 incolo, se cere sa puneti la punct unele probleme financiare cu partenerul/a de viata si afaceri.

Tot din data de 21 incolo, v-ar putea cadea cu tronc o persoana de alta religie si/sau nationalitate ori va intelegeti parca mai bine cu rudele partenerului/ei. Daca va vine ideea in 18 sau 19 sa faceti un imprumut bancar pentru a il/o ajuta pe un/o prieten/a ori pentru a subventiona un proiect, ganditi-va foarte bine inainte de a face gestul. Banii pot constitui subiect de cearta intre voi si partener/a intre zilele de 22 si 25.

Starea voastra de sanatate ar putea lasa de dorit in zilele de 24, 25 si 26 noiembrie, deci axati-va mai mult pe conservarea ei. Incepand cu data de 28, s-ar putea sa stati mai rau cu moralul, motiv pentru care se vrea sa va inconjurati de oameni pozitivi. Din data de 29 incolo, va bucurati de un randament crescut, iar daca il transpuneti in practica profesionist si cu simt de raspundere, puteti fi remarcati de cineva.

Horoscopul lunii noiembrie 2016, Gemeni:

Intervalul 4-6 noiembrie avantajeaza legarea de parteneriate, formarea de echipe in cadrul unui proiect, precum si oficializarea relatiilor de cuplu, deci incercati sa beneficiati cumva de acest context astral. Incepand cu data de 9 noiembrie, se arata deplasari la mare distanta de casa ori chiar peste hotare. Din data de 12 incolo, se indulceste atmosfera intre voi si partenerul/a de viata si/sau afaceri.

Cariera voastra ori a persoanei iubite se poate interpune intre voi in zilele de 18 si/sau 19 ori poate raportul de forte din parteneriatul de afaceri in care sunteti implicati este cu totul zdruncinat. Intre zilele de 22 si 25, nu va propuneti sa abordati subiecte de discutie delicate cu persoana iubita intrucat nu vorbiti aceeasi limba. In intervalul 24-26 noiembrie, gelozia si posesivitatea va dau tarcoale mai mult ca oricand.

Incepand cu data de 28 noiembrie, banii, invidia sau tradarea risca sa intervina in prietenia voastra cu anumite persoane, deci fiti atenti daca nu va doriti sa suferiti de pe urma acestor lucruri. Din data de 29 incolo, se creeaza un context astral favorabil pentru o iesire in oras alaturi de partener/a. Important este sa explorati impreuna.

Cititi horoscopul lunii noiembrie pentru toate semnele zodiacale pe site-ul: horoscop-urania.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.