Horoscopul lunii martie 2017

0 Flares 0 Flares ×

Horoscopul lunii martie 2017, Berbec:

Incepand cu data de 3, sarmul si carisma voastra nu se afla la cotele normale. Din data de 4 incolo, se anunta un timp favorabil meditatiei si introspectiei. Incapand cu data de 5, starea voastra de spirit pare a fi una buna, dand dovada de jovialitate si voiosie. Din data de 9 incolo, pareti mai activi/e in demersurile voastre de a va rotunji veniturile si/sau a va valorifica economiile. Bugetul are doar de castigat.

Crizele existentiale si cele de spiritualitate isi pot face aparitia in viata voastra prin data de 12. Incepand cu data de 13, va exprimati parca personalitatea mai lesne. Incepand cu data de 18, va recastigati parca ceva din farmecul personal. Cu toate acestea, evitati ca prin data de 23 sa dati curs conflictelor cu superiorii si ca in jurul zilei de 24 sa nu va certati cu partenerul/a de viata si/sau afaceri!

Prin data de 26, s-ar putea sa vorbiti ce nu trebuie si sa socati, nu neaparat intr-un mod placut. Chiar si asa, in jurul zilei de 29, nu prea puteti supara pe nimeni cu afirmatiile voastre deoarece reusiti sa vi le argumentati cu succes. Din data de 31 incolo, aveti incredere mai mult in fapte decat in vorbe si va vin tot felul de idei despre cum sa va suplimentati veniturile.

Horoscopul lunii martie 2017, Taur:

Daca ati tinut relatia de cuplu departe de ochii lumii, din data de 3 incolo pot aparea probleme. In jurul zilei de 4, simtiti ca nu va puteti baza pe unii amici sau dimpotriva, empatizeaza nesperat cu voi. Totusi, ar fi bine sa nu va implicati in proiecte de grup sau sa demarati afaceri atunci. In cursul datei de 5, pot avea loc evenimente bulversante emotional, dar veti vedea cat de puternici sunteti.

Din data de 9 incolo, nivelul vostru de energie creste simtitor. Prin data de 12, evitati sa dati ori sa luati bani cu imprumut deoarece pot aparea complicatii mai tarziu! Din data de 13 incolo, rabdarea voastra poate fi limitata, deci ganditi-va bine inainte sa spuneti ori sa faceti ceva! In data de 18, pot iesi la iveala chestiuni de cuplu pe care le voiati secrete. Starea voastra de spirit pare sa nu exceleze in ziua de 23.

La locul de munca sau pe plan medical, va puteti confrunta cu unele dificultati in jurul datei de 24. Fiti cat se poate de optimisti/te si totul va fi bine! Prin data de 26, va puteti enerva intr-un fel care ii ia si pe cei din jurul vostru prin surprindere. Starea voastra de spirit se schimba in bine insa dupa aceea, fiind una chiar buna in 29. Dupa 31 martie, abilitatile voastre de comunicare cresc vizibil.

Horoscopul lunii martie 2017, Gemeni:

Dupa data de 3, se pot raci relatiile cu unii amici sau constatati ca acei/le amici/e de care va plac nu va impartasesc sentimentele. In cursul zilei de 4, puteti primi semnale amestecate din partea superiorilor care va zapacesc. Prin data de 5, viata voastra sociala pare sa isi revina. Din data de 9, nivelul vostru de stres si tensiune poate creste alarmant, dar exercitiile de relaxare va pot ajuta sa va reveniti.

In jurul data de 12, cariera voastra sau a partenerului/ei se poate interpune intre voi. Dupa data de 13, parca vorbiti mai usor pe limba amicilor si nu mai apar divergente atat de des, cel putin in data de 18. Insa, prin data de 23, reveniti la anumite motive de neincredere la adresa unor prieteni. In cursul zilei de 24, va impartiti mai greu intre viata sociala si cea sentimentala. Fiti organizati/te!

In data de 26, puteti lega unele prietenii intr-un timp foarte scurt, dar aveti grija sa nu fie un foc de paie! Prin data de 29, viata voastra sociala se anima mult si se repune pe fagasul normal. Dupa data de 31, parca persistati in tipare de gandire fixe si coercitive care nu fac decat sa va incetineasca din evolutie. Ar fi bine sa renuntati la ele daca va doriti sa va atingeti adevaratul potential in viitor.

Cititi horoscopul lunii martie pentru toate semnele zodiacale pe site-ul: horoscop-urania.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.