Horoscopul lunii martie 2014

0 Flares 0 Flares ×

Horoscop Berbec, martie 2014:

Te-ar putea preocupa in mod bolnavicios sa-ti regizezi unele bucurii si rasfaturi personale, neglijand valoarea unor bucurii si voluptati simple, naturale si firesti, precum o iesire in parc, o mancare delicioasa sau o muzica buna. Desi ai putea avea exigente mari, exclusiviste, vorbesti cu placere in cercurile in care te invarti, mondene, ori in circumstante in care poti sa te pui in valoare si sa castigi faima.

Horoscop Taur, martie 2014:

Esti probabil mai visator si mai sentimental, ai o viata interioara bogata, esti predispus sa te ingrijesti de soarta unei persoane dragi tie, sa primenesti sufleteste pe altcineva. E posibil sa cheltuiesti bani foarte prost inspirat, pe lucruri foarte scumpe si care nu-ti sunt neaparat necesare. In rest, exista o tendinta de implicare maxima in afaceri sentimentale, de inima si sufletel. Pragmatismul se poate afla la cote alarmant de scazute in luna martie 2014.

Horoscop Gemeni, martie 2014:

In luna martie 2014 iti asumi riscuri si pariuri legat de tot ceea ce-ti iese-n cale. Te simti in cale sa schimbi cursul lucrurilor si putem vorbi de o doza de vitalitate biologica, de energie si putere fizica peste medie si este de asteptat sa te implici in initiative de munca cu grad sporit de dificultate ce pot aduce castiguri financiare pe masura efortului. Evita confruntarea directa cu apropiatii!

Horoscop Rac, martie 2014:

Este posibil ca in luna martie 2014 sa nu accepti prea bine obiectiile sau criticile mai ales cele aduse felului in care te imbraci, arati sau te prezinti. In ciuda crizelor de orgoliu, faci o intelegere aparte cu parintii in care nu doresti sa-i ranesti sau sa se simta prost.

Horoscop Leu, martie 2014:

Atentie la banii pe care-i cheltui! Este posibil sa ai instinctul afacerilor paguboase si al intelegerilor proaste, caci te atrag schimburi materiale aparent avantajoase, care ulterior se pot dovedi catastrofale. Aranjamentele asa-zis profitabile, promisiunile de castiguri fabuloase, incasate peste noapte se pot dovedii escrocherii de ultima speta. Altfel, ai o stare fizica buna, optimista, energica.

Horoscop Fecioara, martie 2014:

Iata o luna care ar putea decurge sub semnul iubirii, in orice forma a sa. Poate fi vorba de foarte multa toleranta si intelegere fata de necazul altuia, de a-ti dori sa sustii sau sa ajuti fara limite, de a darui neconditionat dragoste cuiva drag, un partener de viata sentimentala sau cuiva din familie.

Horoscop Balanta, martie 2014:

Probabil ca in luna martie 2014, Balantele reusesc sa fie mai prezente in activitati ce le asigura echilibrul financiar, daca nu chiar contribuie la un soi de abundenta si huzur material. Poti sa te agiti cu succes ori sa faci cateva drumuri sa recuperezi o suma de bani imprumutata, contravaloarea unui serviciu executat. In dragoste e posibil sa ai de luptat impotriva unor judecati sau temeri mai vechi.

Horoscop Scorpion, martie 2014:

E de asteptat ca Scorpionii sa creada ca pot obtine tot ceea ce vor in dragoste si interesant este ca aceasta comportare trufasa poate genera si satisfactiile dorite. Dispar, se pare, senzatiile de vina sau de anxietate, de ingrijorare in viata afectiva, in locul lor instaurandu-se o dispozitie optimista si increzatoare. Atentie insa, sectorul financiar poate necesita a fi pazit mai de indeaproape, nefiind recomandate riscurile.

Horoscop Sagetator, martie 2014:

Poate ca cei dragi te descopera in luna martie 2014 drept un temperament mai agresiv si contradictoriu, o persoana dificila, care nu stie exact ce vrea si ce simte. Pe de alta parte te ingrijoreaza onorurile si succesele profesionale, grija permanenta ce te face sa-i neglijezi pe cei apropiati. Starea de sanatate pare a fi buna spre foarte buna, nu pune mari probleme sau cunoaste o imbunatatire evidenta.

Horoscop Capricorn, martie 2014:

Probabil ca in luna martie 2014 poti avea o inclinare accentuata spre eleganta si cochetarie. Ori, mai sensibil si emotiv, poti simti nevoia sa te implici cu avant in viata comunitatii, sa participi la evenimente mondene sau la exprimari cu iz artistic. E posibil sa fii atat de prins de conveniente si de respectarea normelor de comportare, incat sa te manifesti tu insuti violent, brutal in cazul in care observi ca acestea sunt incalcate.

Horoscop Varsator, martie 2014:

E posibila o mai buna organizare a timpului, o prioritizare eficienta a treburilor, astfel incat in a doua parte a lunii sa poti beneficia de roadele asociate actelor tale. O stare buna de sanatate te poate aduce in situatia de a te simti stapan pe tine, de a te angaja voluntar intr-o serie de treburi care cer forta fizica si hotarare. Orice efort e insa rasplatit, nu ramane uitat.

Horoscop Pesti, martie 2014:

E recomandabila putina prudenta in felul in care intelegi sa te ascunzi in vise sau iti construiesti o lume interioara, un univers de fantezii. S-ar putea sa fie vorba de fantasme care sa te faca sa intretii o realitate care exista doar in mintea ta. Daca e vorba insa de o poveste de dragoste desfasurata in parametri cat de cat realisti, fanteziile s-a putea dovedi a fi rodnice, tragandu-te inainte.

2 răspunsuri la “Horoscopul lunii martie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.