Horoscopul lunii mai 2017

0 Flares 0 Flares ×

Horoscopul lunii mai 2017, Berbec:

Din data de 3, sarmul si carisma voastra revin la cotele normale. Evitati totusi ca in cursul sau in preajma zilei de 10 sa surprindeti neplacut prin infatisare sau atitudine! Faceti-o doar daca v-o puteti asuma! In 11 mai, nu plecati urechea la barfe si tineti-va departe de intrigi.

In data de 12, abilitatile voastre de comunicare si socializare sunt crescute. Este bine sa va programati atunci negocierile sau interviurile de angajare. Dupa 16 mai, pot aparea mai multe ocazii de a va suplimenta veniturile si/sau valorifica economiile facute pana acum. In data de 19, pot incepe certuri in raport cu partenerul/a de viata/afaceri.

In ziua de 25, evitati sa dati curs dezacordurilor cu sefii. Aplanati cearta inca din fasa! Diferentele de viziune si mentalitate va predispun la dispute si in data de 29 sau in apropierea acestei zile. In 31 mai, pot aparea oportunitati mari de castig. Se prea poate ca unii Berbeci sa aiba parte de sanse de promovare. Cautati sa va impresionati superiorii!

Horoscopul lunii mai 2017, Taur:

Dupa data de 3 mai, nivelul vostru de nervozitate se reduce mult, dar trebuie sa aveti grija in continuare! In data de 11, ar fi bine sa nu investiti in proiecte insuficient planificate sau in idei de afaceri ale prietenilor/elor. Tot atunci, va pot fi testate unele limite. Nu va iesiti din pepeni usor!

In data de 12, se pot arata mici castiguri de bani daca stati peste program ori va concentrati pe activitati extraprofesionale care va pot aduce profituri. Din data de 16 a lunii, vi se maresc mult sarmul si carisma. Pe plan profesional, puteti avea parte de provocari in apropierea sau pe data de 19. S-ar putea ca nici cu sanatatea sa nu stati prea bine in aceasta zi.

In ziua de 25 a lunii, v-ati putea confrunta cu o criza existentiala sau spirituala. Este posibil totusi sa nu fie vorba de ceva serios. La nivel financiar, se arata dificultati pe data de 29. Ziua de 31 se poate dovedi a fi cea mai reusita a acestei luni in ceea ce va priveste, mai ales daca alegeti sa o petreceti cu persoana draga.

Horoscopul lunii mai 2017, Gemeni:

Din data de 3 incolo, se mai spulbera din indoielile cu privire la viitor sau unii/ele amici/e, dar ramaneti totusi precauti. Este posibil sa aveti parte de surprize pe acest plan in data de 10. Daca apar conflicte intre voi si superiori in cursul zilei de 11, feriti-va sa le dati curs.

In data de 12, puteti avea noroc in dragoste daca va aflati in cautarea partenerului/ei potrivit/e pentru voi. Daca aveti deja pe cineva, se anunta clipe placute in doi. Incepand cu 16 mai, incercati sa nu persistati in tipare de gandire invechite. In data de 19, va poate fi greu sa va impartiti cu succes intre partener/a si prieteni/e.

In 25 a lunii, va pandesc frici cu privire la viitor, stabilitatea unor prietenii ori perspectivele unei idei de afaceri. Pe data de 29, pot aparea conflicte intre voi si persoana draga si/sau partenerul/a de afaceri. In ziua de 31 se pot ivi unele provocari. Acestea cauta sa va demonstreze ca sunteti mai puternici/e decat credeti.

Continuarea o gasiti aici: horoscop mai 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.