Horoscopul lunii iunie 2017

0 Flares 0 Flares ×

Horoscopul lunii iunie 2017, Berbec:

Prima zi a lunii ar trebui sa va surprinda intr-o excursie alaturi de copil/i. In data de 3 iunie, se pot intampla lucruri bune in relatia cu partenerul/a de cuplu. Dupa data de 4 a lunii, se poate tensiona atmosfera de acasa. Din data de 6, se pot ivi mai multe ocazii de rotunjire a veniturilor si/sau valorificare a economiilor. Din data de 7 incolo, abilitatile voastre de comunicare se amplifica.

In data de 13 a lunii, comunicati mult mai bine cu partenerul/a de cuplu si/sau afaceri, poate datorita faptului ca v-ati facut unele marturisiri neplacute, dar necesare. Aveti grija totusi sa nu se produca conflicte in jurul zilei de 18. Dupa data de 21 iunie, pare ca vorbiti mai lesne pe limba membrilor/elor familiei. Daca va jucati cartile bine, in preajma datei de 24 puteti creste mult in ochii sefilor/elor.

Familia voastra sau treburile casnice risca sa intervina intre voi si persoana iubita in jurul lui 25. In cursul zilei de 26, apele se mai limpezesc, dar s-ar putea sa revina problemele in preajma datei de 27, dar se vor risipi cam in aceeasi zi. In ziua imediat urmatoare ar fi bine sa nu fiti agresivi in comunicarea cu familia. S-ar putea sa aveti parte de discutii in contradictoriu cu o figura autoritara in cursul datei de 29.

Horoscopul lunii iunie 2017, Taur:

Prima zi a acestei luni poate fi una destul de tensionata. Daca ati dus o relatie in paralel, aceasta poate iesi la iveala in jurul datei de 3. Dupa data de 3, puteti fi ceva mai agresivi/e in comunicare. Din data de 6 incolo, sarmul si carisma voastra se maresc vizibil. Din data de 7 a lunii, va pot veni idei mai multe despre cum v-ati putea rotunji veniturile si/sau valorifica economiile de pana acum.

Profesional, in jurul datei de 13 pareti ca o duceti destul de bine. Evitati totusi ca in aceeasi zi sa faceti investitii importante. S-ar putea ca acestea sa va goleasca buzunarele in preajma datei de 18. Dupa 21 a lunii, abilitatile voastre de comunicare sunt peste medie. Cu moralul pare ca stati chiar bine in jurul zilei de 24. Se anunta insa cod rosu de conflicte cu colegii/ele de munca in preajma datei de 25.

Nu le oferiti prietenilor/elor imprumuturi in jurul zilei de 26. Riscul de tensiuni intre voi si colegii/ele de la serviciu reapare in cursul lui 27, dar sunteti parca mai increzatori/are in privinta viitorului. Incercati sa nu luati ceea ce vi se spune prea personal in preajma datei de 28. Evitati, pe cat se poate, discutiile in contradictoriu cu superiorii in preajma datei de 29. Nu vor aduce nimic bun.

Horoscopul lunii iunie 2017, Gemeni:

Prima zi a lunii va poate gasi in compania prietenilor/elor si a partenerului/ei de cuplu. Daca sunteti singuri/e, puteti primi semnale favorabile din partea unui/ei prieten/e in cursul zilei de 3. Din data de 4 incolo, puteti fi tentati/te sa cheltuiti mai mult decat va permit buzunarele. Dupa data de 6, unii/ele dintre voi pot dezvolta o relatie departe de ochii curiosilor. Din 7 a lunii, reusiti sa va exprimati mai facil.

Ziua de 13 pare a fi una prielnica pe plan personal, dar nu prea fasta in sectorul profesional. In cursul zilei de 18, pot aparea neintelegeri intre voi si partenerul/a de viata si/sau afaceri. Dupa data de 21, sunteti parca mai inspirati/te in marirea veniturilor si/sau valorificarea economiilor. In jurul datei de 24, relatiile care nu sunt oficiale pot trece prin greutati care par sa le intareasca.

In preajma datei de 25, incercati sa nu epatati cu cheltuieli prea mari in favoarea celor mici si/sau a celui/ei drag/i. Financiar vorbind, pare ca o duceti destul de bine in cursul zilei de 26, dar nu va irositi banii in cursul zilei urmatoare, chiar daca stiti ca va vor intra altii in cont. In data de 28, va puteti redresa pe acest plan destul de bine, dar exista pericolul sa cadeti la fel de usor in preajma lui 29.

Cititi continuarea aici: horoscop iunie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.