Horoscopul lunii aprilie 2017

0 Flares 0 Flares ×

Horoscopul lunii aprilie 2017, Berbec:

Incepand cu 3 aprilie, ar fi indicat sa va dedicati mai mult meditatiei si introspectiei. Din 5 incolo, pot aparea obstacole in calea studiilor sau a deplasarilor la mare distanta de casa. Tot dupa data de 5 incolo, se pot ivi ocazii de suplimentare a veniturilor si/sau de valorificare a economiilor. In cursul zilei de 8, asteptati-va sa intervina o criza de spiritualitate! Alungati din minte gandurile negative!

Din 10 incolo, se pot rari ocaziile de a va suplimenta veniturile sau de a investi in idei care va pot aduce bani multi. Dupa data de 15, va recapatati linistea sufleteasca, ceea ce contribuie destul de mult la starea voastra de bine. Din 20 incolo, puteti intampina dificultati cand vine vorba sa le aratati celorlalti anumite parti din personalitatea voastra.

In jurul datei de 21, puteti fi tentati/te sa va puneti aceleasi intrebari existentiale ale caror raspunsuri nu pot fi aflate. Din 21 incolo, s-ar putea sa fiti ceva mai agresivi/e in comunicare. In preajma zilei de 24, este posibil sa alegeti sa va inchideti in voi pentru a va reevalua sistemul de valori. In data de 28, tindeti sa va exprimati anapoda.

Horoscopul lunii aprilie 2017, Taur:

Din data de 3, reevaluati anumite proiecte de grup, planuri de viitor sau amici. Din 5 incolo, relatia cu partenerul/a de viata si/sau afaceri poate intampina dificultati, cel mai probabil din cauza banilor sau a geloziei. In data de 5, relationati mai bine cu persoana iubita si/sau cei mici. In cursul zilei de 8, reechilibrati raportul de forte dintre voi si cel/a drag/a si/sau asociat/a.

Dupa 10 aprilie, parca nu va mai este la fel de usor sa va exprimati personalitatea in raport cu persoanele din jur. Din 15 incolo, se clarifica situatia pe plan social si/sau in privinta planurilor de viitor sau a proiectelor de grup. Din data de 20, nivelul vostru de irascibilitate poate creste destul de mult, fapt pentru care s-ar putea sa va enervati din orice motiv.

In preajma zilei de 21, puteti pune din nou la indoiala perspectivele parteneriatului de viata sau de afaceri. Dupa data de 21, pot aparea sanse de a va suplimenta veniturile si/sau a va valorifica economiile destul de rapid. In data de 24, se incheaga relatia dintre voi si partenerul/a de viata si/sau afaceri, dar in jurul datei de 28, s-ar putea sa va iesiti din fire dintr-un motiv sau altul.

Horoscopul lunii aprilie 2017, Gemeni:

Profesional, puteti simti ca nu evoluati din 3 incolo. Dupa data de 5, este posibil sa apara probleme de relationare in raport cu partenerul/a de viata si/sau afaceri. In cursul zilei de 5, ar fi indicat sa nu va implicati in comploturi si sa nu ascultati ce spune lumea. In preajma datei de 8, se poate dezechilibra raportul de forte dintre voi si partenerul/a de viata si/sau afaceri.

Din 10 incolo, puteti avea tendinta de a persista in tipare de gandire care nu va fac bine. Din data de 15 a lunii, lucrurile incep sa se mai dezmorteasca la serviciu. Va recomand insa ca, dupa data de 20, sa va reevaluati relatiile de amicitie si/sau proiectele de grup ori planurile de viitor. In cursul zilei de 21, cariera voastra sau a persoanei iubite intervine intre voi.

Din data de 21, atitudinea voastra pare a fi una mai asertiva decat de obicei. Daca ati inceput de curand un proiect cu unii amici sau va ganditi serios la aceasta posibilitate, ar fi bine ca in preajma zilei de 24 sa cantariti bine avantajele si dezavantajele unei astfel de initiative. Altfel, in jurul datei de 28, pot interveni schimbari care va pot lua prin surprindere pe aceste planuri.

Cititi horoscopul lunii aprilie pentru toate semnele zodiacale pe site-ul: horoscop-urania.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.